FREE ROMEVA rebutgem la sentència del Tribunal Suprem

La campanya FREE ROMEVA rebutgem la sentència absolutament injusta imposada pel Tribunal Suprem de l’Estat espanyol.

Des de la campanya per demanar la llibertat de Raül Romeva, FREE ROMEVA, expresem el nostre rebuig més enèrgic i absolut a la sentència que ha dictat el Tribunal Suprem en la causa especial 20907/2017.

Des de FREE ROMEVA entenem aquesta sentència com a injusta i que no s’ajusta als fets pels quals van ser jutjats les persones que avui han estat condemnades. La considerem absolutament desproporcionada i demanem l’absolució de tots i cada un dels processats i processades. En aquest sentit, des de la campanya fem una crida a adherir-se a les mobilitzacions que es vagin convocant al llarg de les properes hores i dies.

Des de fa mesos FREE ROMEVA hem demanat la llibertat del Raül Romeva i de la resta de presos i preses a través de la reivindicació de la seva trajectòria cívica i ciutadana. Considerem que el seu currículum i els valors que sempre ha defensat van en línia absolutament contrària a la sentència avui imposada.

Al llarg dels propers mesos i fins que en Raül Romeva surti de la presó, la campanya seguirà reclamant la seva llibertat i ho farem posant èmfasi en àmbits en els que ell ha treballat durant tants anys com són la cultura de la pau, la cooperació, la defensa dels drets humans, els drets de les dones, el medi ambient, la memòria històrica i la propagació dels valors de l’esport. En les properes setmanes anirem desgranant cada una de les accions que desenvoluparan en aquesta línia.

Finalment, volem expressar el nostre suport i acompanyament a la família i amics i amigues del Raül Romeva, així com de la resta de presos i preses.